mandag 4. mai 2020

Trillebår tilbud

Trillebår tilbud

Shopping cart Legg i handlekurven. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 80L, Bredde 69cm.


Velg mellom den klassiske varianten eller nye, moderne utgaver med flere funksjoner i samme. Kellen Garden trillebår. Rommer l strøkent. Med lakkert platebåre.


Ikke gå glipp av gode tilbud ! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Passer fint for ditt hagearbeid! Hjul til hagebår 4. Egenskaper: En robust trillebår er et nyttig verktøy til alt fra hagearbeid til frakt av betongmasser på byggeplassen. Transportkasse av galvanisert stål og som.


Trillebår tilbud

Trillebår med tilbehør! Vi kjører tilbudet hele oktober med en 10% rabatt. Astrix - en elektrisk trillebår. Begrens påkjenningen med en elektrisk trillebår. Den sørger for enkel transport av. TRILLEBÅR SELVBYGGER 011G. Dette kraftige trillebårdekket er designet med mindre knoppmønster. Dekkene har en slange og slangen er utstyrt med en autoventil. BrukDekket brukes primært. For produkter som er på tilbud akkurat nå har vi tatt utgangspunkt i den gjeldende.


Dette er en kraftig og robust trillebår med helpresset galvanisert kasse. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Gantic er stolt leverandør av Mobarrows elektriske trillebår laget av høy kvalitet.


Trillebår tilbud

Ekstra kraftig bår av mm tykt galvanisert metall. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan. Dette skaper lav vekt med god kvalitet, ingen fare for rust. Helsveist solid understell med store hjul.


Sjekk priser på trillebår. Motorisert trillebår med mye kraft! Kjøp en trillebår og. Høy lastekapasitet og 24V batteri gir lang driftstid. SPREDERVOGN 36KG SW-36. FRA KR 89-PR stk. V trillebår som letter de tunge løftene. Den har en vektskapasitet på 130kg. Kan kjøres i hele graders helning og har en generell. Sett med trillebår, bøtte, spade og sandformer – Perfekt.


Vær først med de siste nyhetene, og ta del av fine tilbud ! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede! Billige leker på nett.


Leker til barn LEGO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.