mandag 4. mai 2020

Tysse tilhenger karmer

Tysse tilhenger karmer

Alle karmer kan legges ned. Både sidekarmer og endekarmer har en dyp profil på 5cm for å gi størst mulig stivhet og. Klikk på produkt for mer informasjon og priser. Ikke på lager (bestillingsvare).


Kjøpadd_shopping_cart. Karm 50cm tipphenger montert 320x1Tipphenger. Da skal jeg ha meg en ny tilhenger, etter at den gamle er solgt.


Tysse tilhenger karmer

Men for å slippe å planlegge pakkingen hele tiden, har jeg lurt på å skaffe ekstra karmer også. De på langsiden som selges. Hjul på sidene. Registrering tysse.


Tilhengere med brems leveres med. Solid tysse henger med ekstra karmer. Tysse tilhengere - tilhenger - 2. Finn tilhengere og utstyret du trenger til din bil. Ny design fritidshengere.


Hvilken tilhenger har du lov å kjøre? Estimert pris per døgn: kr 4eks. Ekstra forsterket karm foran. Tillatt totalvekt: 7kg. Egenvekt: 2kg. I fjor fikk jeg fatt i en boggi Gaupen- henger med doble karmer og presenning. Søker gode råd i forbindelse med kjøp av tilhenger. Bruksområdet blir. Presenning er vel. Det du bør kjøpe i. Med helsveiset rammekonstruksjon, forsterket bunn og solide karmer, er en tipphenger klar for de tøffeste lastene.


Den har nye solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale som har ett spor i delen som er montert. Finn deler til din tilhenger i hengervelgeren under, eller søk blant alle våre deler i menyen. Ta gjerne kontakt med oss om du ikke finner delene.


Nedfellbare karmer. Karmene settes enkelt på ordinære karmer uten bruk av verktøy. Lasten hviler på karmene. Vi har fult verksted og. På bildet er lasten plassert oppå karmene foran og bak.


Tysse tilhenger karmer

Etter hvert som du strammer lastestroppene, vil karmene gi litt etter. For at en skal slippe å ha den liggende i tilhenger, kan en snu karm oppned og feste den i. Denne tyssehengeren er en hærlig henger som både er.


Meld deg på vårt nyhetsbrev» Meld deg på nyhetsbrev!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.