mandag 8. juni 2020

Spyleslange avløp

Spyler raskt opp tette avløp ! Monteres enkelt på en. Shopping cart Legg i handlekurven. Med denne åpner du enkelt tette rør og avløp - helt uten kjemikalier.


Slangen føres ned i røret der et høyt trykk kombinert med en dyse med fire stråler som. Du styrer spylingen ved avløpet mens spyleren etterlates utendørs. Grunnene til at avløpsrør tetter seg mer eller mindre kan være mange.


Ofte er det ikke noe. For enkel rengjøring av tette avløp, rør eller renner Les mer … kr 849. Bygg nytt og renover med VVS-deler fra oss.


Her finner du alt fra koblinger og ventiler til blandebatterier og dusjslanger. Vi utfører peiling av alle typer avløp. Med flere forskjellige typer, frekvenser og størrelser klarer vi de fleste oppdrag.


Med montering på spyleslange og på. Rørene er altså relativt «små» i diameter, og dyse, spyleslange og trykk er tilpasset disse målene. Man bruker en roterende dyse og spyler hele avløpet med jevn. Hjelp til spyleslange i riktig lengde.


Du er sikker på at avløp ikke er frosset da? Du får spyleslange til Kärcher høytytrykkspyler på Clas O eller kanskje også Plantasen. Rengjøringssett på meter fra Kärcher. Den fås i hvert fall i to forskjellige størrelser og kan brukes i de fleste avløp : I vask, toaletter og sluk.


Spyleslange avløp

Du dytter pumpen ned og drar tilbake det du. Med en spyleslange med påmontert spesialdyse spyller vi oss gjennom rørene for å løse opp tettningen. Mengde vann og trykk avhenger av hva tetningen består.


Rørlegger viser frem skrekkbilder av matfett i avløpet. Kevin Utsi er han på vei inn i bygningen med en lang spyleslange. Den stive slangen føres ned i røret, der høyt trykk og dyse med fire bakovervendte stråler gjør at slangen presses.


Spyleslange avløp

Her er det innlagt vann og det brukes jevnlig en spyleslange som er. Skedsmo Kommune til. Unifighter 10C spylespiss kompl. Uttak på t-rør, før trykkreduksjon for. Rustfri servant med avløp. Det skal brukes 15mm. T-Separatsystem - avløp fellessystem for private ledningsanlegg. Stav bilistsenter nord og syd har stengt vannet for sesongen. Utvendig spyleslange med tilgang på kommunalt vann finnes på begge plasser.


Spyleslange avløp

I tillegg til at maskinen kan brukes til spyling av avløpsrør (Ø – 2m.m). Tak-nedløp føres til avløp, eller med utkast på bakken hvis det er.


En-toms spyleslange med høy ringstivhet og regulerbar strålespiss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.