onsdag 3. juni 2020

Stiftepistol batteri

Batteri og lader selges separat. Vis alle filterVis filter. Minste spikerlengde 15mm, Største spikerlengde 50mm, Diameter spiker 1. Dykkertpistol på 18V med. Magasin 105stk, 2. V, Antall batterier 0. Stiftepistol for smaltråd og spiker.


Ergonomisk utforning, rekylfri. Har universalmagasin for bruk av smaltrådklammer alternativt spiker uten omstilling. Manuelle og elektriske heftepistoler til både hobbybruk og proffer.


Heftepistolene våre, fra bl. Rapi Bosch og Cocraft, kan brukes til så mangt. Z-modell leveres uten batteri og lader. Rask og enkel festing av papp, dampsperre etc.


Hodeløse stifter som gir et pent resultat. Denne modellen kommer uten batteri og. La oss begynne med å slå fast en ting: En spikerpistol er ikke et billig verktøy. Motek har spikerpistoler på batteri og trykkluft til kledning, beslag og reisverk fra Bostitch og Hilti.


Liten og hendig stiftepistol med ergonomisk utformet grep, og batteribeskyttelse som skåner batteri og maskin mot overbelastning. Låsing av avtrekkeren når det. AirStrike teknologien gir den kompakte. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Ladeindikatoren hindrer forsinkelser i forbindelse med. JK5med frontlaser er ergonomisk, enkel og økonomisk å bruke. Verktøyet gir deg hastigheten du trenger med børsteløs motor som tar lukkingen av kartonger. Pistolen går på batterier som gjør at den bli svært lett å ha med å gjøre.


Du slipper å tenke på luftlangen som krøller seg fast i alt. Tilbud NOK22Førpris:NOK29Rabatt -23% inkl. Sjekk priser på batteri stiftepistol. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Stiftepistol batteri

Kjøp batteri stiftepistol billig i nettbutikkene. Spiker og stiftepistoler fra Ryobi, en av verdens mest innovative elverktøy selskap. STIFTEPISTOL BTX1RAPID BATTERI. Kontroller innstillingene dine av informasjonskapsler.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gjøre nettsidene våre bedre og mer markeds vennlige. Dewalt og Hikoki i testduell. Hvem lager beste 18V spikerpistol.


Lithium- batteri gir en kraftigere maskin og har lengre brukstid enn tradisjonelle maskiner med Nikkel- batteri. Nå tilgjengelig meed Ah batterier for lengre brukstid. Den er batteridrevet og bruker 18V batteri. MFUEL stiftepistol gir en jevn senking av klammer i hardt tre.


Stiftepistol batteri

En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer. Bruk enkeltskuddavfyring for nøyaktig plassering og serieskuddavfyring for større. Benytter standard Tstifter fra til mm. Kapasitet 1stifter.


Stiftepistol batteri

Maskinen avfyrer ikke hvis magasinet er tomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.