fredag 24. juli 2020

Stor parasoll

Store, flotte parasoller ! Fine Design har mange parasoller i forskjellige størrelser og farger. Her finner du en parasoll som kan gi deg litt etterlengtet skygge for en.


Vår halvsirkelformede balkongparasoll kan settes opp til husveggen og passer dermed perfekt til små uteområder. Flere av våre store og små hengeparasoller kan. Hengeparasoll HAUGESUND.

Tenk på at en stor parasoll behøver en tung parasollfot. Skjerm deg fra solen og slapp helt av under parasoller fra Obs BYGG.


Bli kjent med vårt store utvalg av parasoller og paviljonger til din hage her. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Parasoller og hagetelt.


Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike. Stort utvalg i store og små parasoller. Hos Norske Oakland kjøper du kjapt, trygt og billig.

Vi har små og store parasoller i mange størrelser og farger. En parasoll gjør uteplassen komplett. Den skjermer for sol, regn og UV-stråler. VÅRE PARASOLLER – MER OM DIVERSE VARIANTER.


Den tradisjonelle parasollen med midtstilt stang til balkong, i hage og på terrasse. Tradisjonell parasoll. Søker du en stor parasoll ? Den rektangulære hageparasollen i fargen oransje har en spennvidde på 2x 3centimeter. Den gir generøst med skygge.


Stor eller liten parasoll ? En stor parasoll kan være en god investering til sommerens alle arrangementer i hagen eller på altanen. Under parasollen får du et behagelig sted i skyggen som.


Billig utemøbler. Langt det viktigste problemet er størrelsen på parasollen selv. Passende parasoll vil sikre at jeg har beskyttelse mot sol og regn.


Kan snues 3grader og vippes til ønsket posisjon. Kom gjerne å se på den.

Hos Rusta finner du små parasoller som er perfekte på stranden og store parasoller til uteplassen. Vannavvisende med UV. På store parasoller er det også mulig å støpe ned forankringen, slik at man slipper en stor parasollfot.


Dette er en større jobb i forkant, men resultatet blir soli trygt. Leter du etter parasoll ? På BAUHAUS har vi store og små parasoller til balkongen, terrassen eller hagen.


Og alle til en rimelig pris! Av soli UV- bestandig og vannavstøtende polyester. Rørdiameter: mm. Cane-Line Shade grå antrasit stor parasoll. Fatboy Stripesol parasoll, Anthracite Ø: 350cm. Se på siden her. Her kan du finne parasoller i god kvalitet fra brands som Cinas.


Bruk parasollen som skygge til sommeren. Når den skinner ned. Solen er skjønn. Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.