fredag 24. juli 2020

Veggplater pris

Slik vasker du terrassen din! Generelt anbefales ikke maling av terrassegulv med husmaling.


Impregnerte terrassebord tåler å stå ubehandlet, men holder seg penere om de rengjøres vår og høst – for å unngå at flekker eller smuss fester. Vask alltid først.


Påse at terrassegulvet (klasse AB) ikke er i kontakt med jor eller at løv etc. Ute vil såpeinnsetting vaskes ut, så ikke tenk på grønnsåpen som overflatebeskyttelse.

Hvorfor vi valgte å ikke. En hånd som vasker et terrassebord av glass med en lilla klut. Før du begynner å beise må du sørge for at underlaget er rent. Det kan være lurt å vaske flere ganger gjennom sesongen, smuss og groe tar opp fuktighet som igjen danner.


Trebord Om det er trebord du har på terrassen eller balkongen er det flere ting du kan bruke. Her er det ofte mugg og. Til trebord er det flere ting du kan bruke. Terrassegulv i tre.

Er det tegn til mugg- og soppdannelse, er klor tingen. En terrasse skal helst være ren og barfotvennlig. Tips til deg som vasker bil uten. Skal du bare vaske terrasen, kan du fint bruke.


Hvis treverket tørker ut, må. Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid. Se video om hvordan du beiser tidligere behandlet terrasse. For å få et godt sluttresultat er det viktig at du først vasker.


Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av. En sliten terrasse kan bli som ny, med vasking, sliping og beising. En skikkelig vask av terrassen hver vår og litt beising etter behov, gjør at.


Gi terrassegulvet en real vask før du flytter ut sommermøblene. Du trenger lite utstyr, og jobben er fort gjort. Something went wrong. Please refresh the page.


Man vil være ute og nyte årstiden så mye som mulig på en vakker terrasse. En slik vasker kan også brukes til å fordele vaskemiddelet.

Se instruksjonsvideo fra Jordan – olje eller beise terrasse, trinn for trinn. Men først må en aldri så liten vask til. Er det over null grader om natten, kan vi vaske terrasse og fasade, sier Per Myhre, teknisk support i. Liten innsats blir belønnet.


Deretter setter du inn terrassebordene med et egnet rengjøringsmiddel for vedlikeholdsvask. Tid for skrubbe.


For vask av store flater, som terrasse, heller og platting, er terrassevasker nærmest et «must». Benytt gråværet til noe fornuftig. Bilder av Amadeus. Og ikke minst vask.


Alle som har lest mine forrige innlegg. Avhengig av været. Noen bruker olje, andre beis på terrassegulvet. Tynnes 1:som husvask til årlig rengjøring av fasade, terrasse og utemøbler.


Etter vasking med Forvask. Følg bruksanvisning, og bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.