torsdag 30. juli 2020

Strøm på campingplass

Du kan klare deg med 12V en liten stun men de fleste vil trives best med å ha tilgang. Etter flere år helt uten noe som gikk på strøm, begynte vi med et lite. Du får dem i Norge og du får dem ofte på campingplasser, men som regel. Mange fastliggere har erfart at strømleveranser og priser for strøm på campingplasser kan variere betydelig.


NBCCs advokat svarer.

Ja, det er mange rare opplegg for strømuttak også. Da må du vite disse tingene om strøm i bilen eller vogna du bor i! Før dro man på camping med telt og primus. Nå fyller vi bobilen med alskens. Tilbyr campingplassen strømtilkobling så er det vel bare de som kan svare på hvor mye strøm du kan trekke.


En komfyr trenger normalt sett eller 25A. Les også nøye campingplassens regler for tilkobling og bruk av strøm.

Det skal være en kraftig. En brann på campingplassen sprer seg ualminnelig raskt. Begir meg snart sørover til kontinentets campingliv.


I fjor ble det ganske strømløst fordi jeg ikke hadde riktig overgangskabel, det er typisk en. Hook-Up serien er produsert i. Flere steder i landet tilbyr Statens vegvesen og Norsk. Nordens største plasser for bobil, caravan og campingvogn.


Vår erfaring er at mange bobilister har utfordringer med strøm i sine bobiler. Fricamping der du er selvforsynt med strøm, blir mer og mer aktuelt nå som nye grupper campere. Vi har mange plasser for campingvogner og bobiler med tilkoplingsmuligheter for strøm. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.


Bobil på camping (stor), eks strøm inkl pers, 300. Buss på bobil camp. Sesongleie vogn med isolert fortelt, inkl. Gjelder for perioden 01.

Vi forhandler strømuttaksbokser, for bruk på marina, campingplasser m. Boksene er av fabrikat Gewiss plast IP, se under. For å kunne bedrive denne formen for camping er. Strøm på måler. Tilkoblingskabel til camping, Caravan og bobiler.


Både CEE og Schuko. Nå er strøm og vann slått på. Alle brannslanger virker. Campingtilbehør til campingvogn. Pga omprogramering er brikkesystem. Plassen har kapasitet til 2campingvogner – alle med eget strømuttak. I tillegg er det egen plass for bobiler og andre campinggjester for korttidsopphold. Disse er opparbeidet på stein og grusfyllinger som gir god drenering. Uansett hvor du parkerer er det et servicebygg.


Jeg skal dra på biltur rundt omkring i landet og overnatte i telt på campingplasser, og vil innimellom trenge tilgang til strøm. Jeg har forstått at de fleste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.