torsdag 30. juli 2020

Tetningslist til garasjeport

Eldre garasjeporter kan mangle tettelister, og i noen tilfeller vil du ha behov for å bytte ut en list. Lær mer om gummilister til garasjeporter ! Bruk min lokasjon.


For tetning mot trekk, løv, snø m. Lista ser sånn.

EPDM-gummi for underkant på garasjeport. Tettelist for garasje. Kunne ligne litt på 3M sin tetningslist for garasjeport. Jeg kjøpte en slik på Monter hvis jeg ikke husker feil.


Vår populære gummiprofil som gir bedre tetting mellom gulvet og den nederste gummilisten på garasjeporten. Denne listen hindrer vann i og komme inn på. Tetningslist garage 5mx33mm sort.


Teknisk informasjon.

Produktinformasjon. Ved kraftig vind og regn har vann lett for å trenge inn under porten for så å bli liggende på gulvet i garasjen. GUMMITETNINGSLIST. For å hindre dette kan det.


Tore Ligaard er en landsdekkende forhandler av dører, vinduer og garasjeporter til proff og privatmarkedet. TOOLS bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til reklame og statistiske formål. Selvklebende tetningslister for innen- og utendørs bruk for å sparie energi.


Er på lager i varehus. Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten. Garasjeport beslag list - 436cm. Vis mobilnummer. Du må være logget inn for å se profilen.


Kanskje børster nederst på garasjeporten er vel så bra som gummilist, så blir det litt lufting? Har kun tetningslist oppe. Dørlister i flere.


Sparer energi gjennom å tette dører og vinduer mot støv og trekk, samt demper lyd.

En garasjeport skal mer enn bare å skjule bilen. Den skal være innbruddsikker, se bra ut, holde høy kvalitet og vare lenge. Velkommen til Hörmann – Europas ledende leverandør innen porter, dører, beslag og portåpnere. Wiretrinsehjul mm.


Løs skinne buer. Klips, tetningslist topp. Trinse med bolt. Vaier til garasjeport med torsjonsfjær bak – lengde 7m – Minor beslag.


Større Pakning under garasjeport ? Mange som bestiller tetningslisten(weatherstop list) til garasjeport. Nå er tiden inne for litt vedlikehold av garasjeporten ! Justering av sensor hører innunder vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.