onsdag 29. juli 2020

Teppe og møbelrenser

Har du et teppe som trenger en rens, så har vi en maskin du kan leie. Teppe- og møbelrenser. Dersom ikke varen er tilgjengelig på nett eller i ditt lokale varehus, vil det kunne tilkomme frakt fra leverandør ved bestilling. Kärcher rengjøringsmiddel til tekstil- og tepperenser Hurtigtørkende vaskemiddel for teppe, bilsete og sofa.


Teppe og møbelrenser

Kan også få med langt skaft for rens av tepper. Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes.


Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør? Rengjøringsmiddelet trekkes dypt inn i fibrene og.


Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon for små og mellomstore flater som tepper og møbler. Rimelig leie av tepperenser i Trondheim og omegn. Den er ideell for.


Slik får du best resultat med tepperenser på tepper, sofa, bilseter eller. Enten du skal rense teppe, madrass, bilseter eller sofa, er det mange. Lastet opp av Tooler. Lei en tepperenser i 24timer for 199kr Instruksjon for hvordan man bruker.


Flekker og inngrodd smuss gir misfargede tepper og tekstiler. Med tepperenser og riktig såpe kan du fjerne flekker og gjenoppfriske fargene på tekstilen. Ypperlig for rengjøring av tepper og møbler i tekstil.


Her følger bruksanvisning for vår utleie tepperenser. Profesjonell tepperenser for rengjøring av større områder, busser, fly. Perfekt til rensing av selv de mest skitne tepper, møbler etc. Robust, kompakt tepperenser.


En tekstilrenser fra Kärcher kan brukes på så godt som alle tekstiloverflater. Du kan rense tepper, gulv-til-gulv tepper, møbeltrekk. Ekstra stikkontakt for Profivaskehode. PW (kun puzzi 200).


Teppe og møbelrenser

Gulvmunnstykke for rengjøring av tepper – Arbeidsbredde 2mm. Møbelrenseren har stk munnstykker. Sertifisert spesialist på møbelrens og tepperens i Bergen. Rens av tepper og løpere.


Teppe og møbelrenser

For et sunt og pent innemiljø. Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc. Meget effektiv maskin for de fleste oppgaver.


Maskinene er enkle å bruke. Suverene rense og vaskeegenskaper. Vaktmesterhjelpen har forskjellig maskiner i ulike. En proffmaskin med gode resultater.


For rengjøring av møbler og tekstiler bruker du tepperenseren i kombinasjon med. Vi leier ut møbel- og tepperensere. Foma Mimo møbel og tepperenser med slangesett og tilbehør.


IPC Mimo er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre arbeidsoppgaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.