onsdag 5. august 2020

Stor postkasse

Har du flyttet og trenger ny postkasse ? Eller har du bare lyst til å oppgradere litt? Vi har postkasser som passer ditt behov. Postkassene er laget i kraftig metall og. Trofast er en elegant søylepostkasse som virkelig blir lagt merke til.


Stor postkasse

Flott design og upåklagelig funksjonalitet. Denne postkassen har plass til store mengder post. Shopping cart Legg i. Sommerbutikken AS sommerbutikken. Når lokket åpnes ligger en solid.


Store postkasser gjør seg like fint på. Something went wrong. Please refresh the page. Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer.


Obs BYGG har klassiske og robuste postkasser til ditt hjem. Bli kjent med utvalget og finn postkassen som står i stil med hjemmet her. Til modellene med lås medfølger to nøkler.


Her finner du postkasser i flere farger og størrelser, samt i metall. Hvilke formater går i postkassen og hvor stor kan sendingen din være? Blant alle våre varianter har vi en som passer dine behov. Du har en unik.


Se våre låsbare postkasser her! Får du mye post og har problemer med å få tømt postkassen hver dag? Fin låsbar postkasse.


Stor postkasse

Trenger du en liten eller en stor postkasse ? Her kan du sammenligne pris på postkasser i alle størrelser med funksjoner som lås, avisrom og selvlukkende lokk. Alle pakker som sendes fra eget hjem kan være på størrelse med en stor postkasse og veie opp til kilo!


Stor postkasse

Prisen er uansett den samme. Bestill trygt og enkelt i dag. Tvedestran Agder. Stor låsbar postkasse 113x46x30. Location is approximate. Ask For Details. Kvalitetspostkassen VILLA er en stor og romslig postkasse som tilfredsstiller alle krav Posten setter til en postkasse. VILLA leveres som standard med godkjent. Klik her og find den bedste pris nu! Svart tekst, ikke sølv som på bildet!


Selv store aviser og brev passer gjennom den brede brevluken, noe som gjør postkassen egnet både for hjemme- og bedriftsbruk. Den skrå bunnen tvinger posten.


BOBI CLASSIC B er like stor som BOBI CLASSIC, men er fylt fra forsiden og. BOBI GRANDE er en stor og elegant postkasse med en unik regulerbar brevluke. Når denne fjernes vil posten falle lenger ned i kassen, og den.


Da hjelper det i alle fall litt med ei stor, låsbar, postkasse. Flere mulige måter å feste den på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.