fredag 7. august 2020

Store postkasser til pakker

Har du flyttet og trenger ny postkasse ? Eller har du bare lyst til å oppgradere litt? Vi har postkasser som passer ditt behov. Postkassene er laget i kraftig metall og. Alt av brev og små pakker kan bli levert direkte i postkassen.


Er sendingen for stor, får du SMS eller hentelapp med beskjed om at pakken kan hentes på ditt.

Perfekt for brev, pakker og feriepost. Allux 6er noe smalere enn postkassene i 800-serien. Pakker som er for store for postkassen hentes på postkontor eller post i butikk.


Hentesendinger får et pristillegg per pakke som faktureres avsender. Pakker og brev ligger trygt ute av syne nede i kassen.


Store postkasser gjør seg like fint på rad og rekke som mindre postkasser på et stativ. I tillegg til å få pakker rett i kassen.


Flexbox har den perfekte postkassen for deg som handler på internett.

Sortimentet er solide pakke - postkasser i mange ulike modeller og farger. Store så vel som små pakker glir lett gjennom en sikkerhetspassasje der de hviler trygt i et. Når lokket åpnes ligger en solid.


En smart låsbar postkasse gjør det enkelt å motta brev og små pakker på dine egne premisser. Something went wrong. Please refresh the page.


Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer. En pakkepostkasse er den ideelle løsning, når du handler meget på nettet. Du kan både modtage større mængder post og pakker og samtidig slipper du for en. Alle pakker som sendes fra eget hjem kan være på størrelse med en stor postkasse og veie opp til kilo!


Prisen er uansett den samme. MEFA Tower 4Magnum postkasse i dybsort struktur med Rukolås. Så ved du, hvor irriterende det kan være, når man skal hente sin pakke, fordi den var for stor til den almindelige postkasse, og fordi man ikke var hjemme til at. Da jeg kom hjem var det ingen pakke i postkassa.


Pakke i postkassen » er et tilbud Posten har til nettbutikker som selger småvarer. I motsetning til vanlige brevsendinger er det mulighet for.


Vil gjerne ha en med plass til pakker, men selv de store har jo bare en smal sprekk som åpning, og sa.

Jeg har og postkasse med stor åpning og bor på landet. Noen pakker er for store for postkassen, men registrer et fast leveringssted hjemme så kan vi legge den der.


Om pakken er for stor eller av annen grunn ikke får plass i din postkasse vil den bli. Du må vise legitimasjon ved levering av pakker som inneholder legemidler.


POSTNORD- PAKKER I POSTKASSER : Her har en pakke fra Ark. Samtidig ser vi at det ikke er noen vesentlig store forskjeller på andel. Akkurat nå så kommer pakke i postkassen opp som fraktalternativ på alle produktene. Selv de som er for store til å passe i postkassen.


Bjørn Sivertsen ved Bodø postkontor viser fram de nye, store postkassene. PostNord er ansvarlig for sendingen helt frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.