torsdag 13. august 2020

Sykkelstativ bil biltema

Sykkelstativ på bilen trenger ikke være noen vanskelig øvelse. Med enkle grep har du festet to-hjulingen til bilen din.


TRAFIKKFARLIG: Her holder syklene på å falle av sykkelstativet og bilen i. Biltema har utstyret. Hva slags sykkelstativ bør du kjøpe? Hva er egentlig forskjellen? Og hva gjør du med bilskiltene?


Den enkleste og raskeste måten å få med sykkelen på, har normalt vært å kjøpe et sykkelstativ som festes på bilens hengerfeste. Men hva gjør du når bilen din. Shopping cart Legg i handlekurven.


Holderen monteres direkte på tilhengerfestet, og for at du skal føle deg trygg også om du forlater den ubevoktet på bilen, er fastlåsing til. Design dine bilskiltrammer direkte i vår nettbutikk. Skiltrammene er blant Norges mest solgte, og alltid i meget god kvalitet! Når sykler plasseres på stativ bakpå bilen, skal lasten utstyres med ekstra.


Der er vi enige,men personen som spurte ville ha et til tilhengerfeste,så da fikk han en link til et sykkelstativ som er litt bedre kjøp enn biltema sitt etter min. Et sykkelstativ uten hengerfeste fra Thule kan være perfekt for transport av en eller flere sykler bak bilen – særlig hvis bilen ikke har. NAF har testet åtte sykkelstativer, og kun en besto alle delprøvene.


Sykkelstativ bil biltema

Det er sommer, noe som også betyr at det er mange som er på bilturer med sykler plassert på stativer festet bak på bilen. Det finnes en del varianter av sykkelstativ for montering på bakluka, fra bl. Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet til lavest mulig pris, og dermed skape en rikere fritid for folk.


Sykkelstativ bil biltema

Møller Bil Hamar. Lånes ut gratis. Bilen duvet, stativet ikke. Da hadde vi 1kilo bakpå, langt mer enn hva produsenten garanterer. Vi gjorde det for å teste, og ville ikke lagt ut på. Finnes det sykkelstativ til bil som ikke må festes på hengerfestet? Husk også på å sette på lysrampe slik at baklysene på bilen synes. Altfor mange gir blanke. For sykkelstativ på tilhengerfeste. Med lys og refleks, kabel og kontakt. Ta med sykkelen på ferie.


Sykkelstativ bil biltema

Lettmontert, justerbar innfesting på slepekroken. Festestropper medfølger. Se alle produktene. Monteres med to festebøyler på trekkstangen på feks.


For kun 4kroner lager du det smarte sykkelstativet. Vårt proffalternativ, anbefalt til transport av bil og andre kjøretøy med tilsvarende. Så kan være en ide å ha hjulet inni bilen, eventuelt på taket:). Disse skulle brukes til å montere skinnene til takbøylene.


Har vurdert å kjøpe et sykkelstativ som kan festet på draget til vogna til. Etter en heller dårlig erfaring med kulefeste fra biltema på draget har vi nå et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.