onsdag 26. august 2020

Sykkelstativ vegg

Rask levering og gratis retur! Bestill innen timer min. Universal sykkelholder til montering på veggen. Sykkel skal henge etter forhjulet. Hard Heads smarte.


De har et veggstativ med en stang med en knott på som du trer hjulet over.

Så blir sykkelen hengende etter hjulet oppetter veggen. Biltema har en. Vi har frittstående sykkelstativ, sykkelstativ for vegg, samt sykkelgarasjer og sykkelskur med tak. Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken.


Nye sykkelstativ for å henge sykkel opp langs veggen. Sitter godt, og er enkelt å montere. Tilsvarende selges her for 299. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Feedback Velo Wall Post Veggstativ Sort, robust sykkelholder. Legg i handlekurv. Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til garasje og på vegg. Utfordringen var å finne en god ferdigløsning for.


Plass til sykler. Veggmontert sykkelstativ i kromatisert stål med plass for sykler. Leveres med forborrede hull (Ømm) for feste på vegg. Materiale: stål. Winther sykkelstativ vegg. Spar på gulvplassen og oppbevar syklene på veggen. Enkelt sykkelstativ for alle vanlige sykler unntatt terrengsykler. Teknisk informasjon. Ordinær pris 4900. Publicus sykkelstativer er Norges mest solgte sykkelstativ som innfrir både estetiske og.


Enestående utvalg av sykkelstativer til offentlige steder, byrom og skoler. PrisNOK79inkl. Funksjonelt sykkelstativ som dekker alle grunnleggende behov (for to sykler).

Haniss Singel et praktisk og plasseffektivt veggstativ der sykkelen henges opp etter forhjulet. Utstyr fra Maxfritid Katalogen. Sjekk priser på Best for sykkel sykkelstativ vegg.


Kjøp Best for sykkel sykkelstativ vegg billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! SYKKELSTATIV PLASSER FRITTLIGG RETT. Logg inn for å se. For sykler Art. Frigjør plass på gulvet - heng opp sykkelen på veggen. Markise og sykkelstativ. Holderen festes med skruer og sykkelen henges opp etter pedalen. Ferdig montert sykkelstativ med forborede hull for feste i bakken eller til montering på vegg. Dekkbredde opptil mm. Varmforzinket stål.


Dette er et enkelt sykkelstativ for veggmontering i varmgalvanisert stål. Bøylene er sveiset på stk vinkeljern. Rett innkjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.