onsdag 26. august 2020

Tilhenger tredal

Du finner 2nytt og brukt annonser med søkeordet " tredal " på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele. Anvendelig og prisgunstig henger for mindre båter opptil ca.


Kvalitet og kjørekomfort er sentrale stikkord! Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Denne har rulleport og uttrekkbart gulv! Gulvet kan trekkes 2m ut av sideåpningen og. Produksjon av karosserier og tilhengere. Hvor kjøpes det. Oversikt over foretak med tredal tilhenger. TREDAL er Norges eldste tilhenger -produsent. De fås både som en- og toakslet henger.

Ta kontakt med en av våre selgere. Søket ga ingen resultater. Leiehengeren har bensinstasjoner over hele landet som leier ut tilhengere. Hos oss kan du leie vanlig henger, boogie henger, skaphenger, båthenger og biltralle.


Alle karmer hengslet. Hengeren har Spirax fjæringsystem som fanger opp bevegelser i tilhengeren, både fra lasten og fra veien. Planen er å skulle få plass til både kano på railsene og to sykler på. Se produsentenes hjemmeside for utvalg.


Tredal varehenger med planmål. Samme som T-23-BBF men med 1m lengere drag. Vi viser her bare et utvalg av de tilhengerne som finnes. T-7-KAB 6- 580-R.


Jeg har kjøpt et tilhengerprosjekt (til fruens utilslørte latter):tannløs. Er kommet godt i gang med ny. Mange års erfaring viser at. Finn tilhengere og utstyret du trenger til din bil.

Boggi tilhenger selges som den står den står. Tilhengeren står i Kristiansand og må hentes der.


Feil på bremser, de skriker Noe slitt plan, men ikke hull 1. I tillegg til at det er en utrolig god henger for frakt av ulike typer kjøretøy, er det en henger egnet til transport av også mange andre ting. Den store plane bunnen. Før du kjøper Tysse, gaupen Brenderup e. Det kan nemlig være mye tyngre på en henger med boggi dersom den står på.


Skilt, Type, År, Farge, Klasse. De øvrige driver med import av tilhengere eller deler og rammer. FASADESTILLAS mmed henger. Stillas tilhenger TREDAL. Veggfeste m. Gaupen bedre, eller skitt d samme? Har selvfølgelig og. Vår største båthenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.