tirsdag 11. august 2020

Terrassemarkise med motor

Sett ut terrassen din med motoriserte markiser for å styre dem med en fjernkontroll eller til og med med smarttelefonen din! Installer en solføler for å automatisere.


The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site.

Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium med 100% akrylduk. Se også vår nettbutikk. Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll. Velg blant standardfarger på.


Farge: hvit og grå. En av sømmene på duken. Duken må rengjøres.

Sensorene måler vind og sol, og ber motorene i markise -kassetten rulle markiseduken inn eller ut. Flott terrassemarkise som passer alle typer hus. En enkel og grei måte å regulere sollyset. Markise med motor.


Produsert i pulverlakkert stål og aluminium. Der det er montert flere terrassemarkiser ved siden av hverandre, kan disse seriekobles til en og samme motor. Det sparer motorkjøp – og forenkler bruken.


Stoffet er laget av akryl med polyuretanbelegg og har en tetthet på 280. Nordic Plus terrassemarkiser er solide kvalitetsmarkiser med enkel konstruksjon. Mulighet for å ettermontere elektrisk motor med fjernkontroll.


Når markisen trekkes inn skjules den i en halv-kasett som gir et fint og ryddig uttrykk. Det er slett ikke så vanskelig å montere markise som mange tror.


Med disse rådene går det smertefritt å sette opp din nye markise. Skreddersydd solskjerming. Materialet er veldig.

Kvalitetsmarkise. Terassemarkiser leveres med motor som standard. Her har vi også tilleggsprodukter som varmelamper og lyslister som kan styres fra samme fjernkontroll som. Side for motor gjelder sett utenfra mot vegg.


Denne markisen. Klik her og find den bedste pris nu! Les mer om terrassemarkisen og bestill gratis befaring her! Topline leveres med motor med bryter eller fjernkontroll.


Du kan også bestille med lysrigg og. I et slik eksempel så koster en markise ferdig montert i. Det er derfor mulig å dekke flere vinduer med en og samme markise. Man kan også seriekople flere markiser på en motor. Motor og automatikk.


For optimal effekt og kontroll kan det. Drives med elektrisk motor og styres med fjernkontroll. Europeiskprodusert markiseduk av. Man kan velge i mellom screenduk og vanlig terrassemarkise duk.


Da det finnes store valgmuligheter innenfor motor og styresystemer nevner vi her. Hva med å sette opp markise som får terrassen din til å bli en sommerstue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.