onsdag 12. august 2020

Toalettpapirholder

For praktisk oppbevaring av toalettpapir. Stilren modell med run stødig gulvplate. Praktisk toalettrullholder som har en holder for den toalettrullen som er i bruk, og samtidig oppbevaringsplass for flere andre toalettpapirruller.


Med selvklebende tape for enkel montering uten at veggen skades. Mål: 615x 1x cm. Ute etter en ny toalettpapirholder ? I denne kategorien finner du alle våre toalettpapirholdere fra kjente varemerker som Tapwell og Vigour.


Vi har dorullholdere i. Vi finner ingen produkter med de filtrene du har valgt. Toalettpapirholder. BALUNGEN-serien er inspirert av flotte baderom fra århundreskiftet og er like smart som den er vakker, med.


Toalettpapirholder

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vacuum-loc milazzo toalettpapirholder. Produktinformasjon.


Du synes kanskje det er litt spesielt å snakke om vakker og stilfull design på en toalettpapirholder ? Men husk at dette er baderomstilbehør. Tilgjengelige farger. Habo har mange varianter av toalettrullholdere, for eksempel med eller uten "lokk ".


Finn en toalettpapirholder for hjemmet eller lokalet her. Lagerstatus: På lager. Antikk kobberfinish. Exto toalettpapirholder sort. Ny tilbehørsserie i elegant design. Du slipper å borre i fliser og membran, man kan heller enkelt lime på vegg. Hva skal du tenke på når du fornyer badet? Enkel å montere med skjult festeordning. Se beholdning og velg KlikkHent for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk. Gratis opphenting i butikk. Skjulte fester for elegant effekt.


Toalettpapirholder

Lett å bruke og rengjøre. Baderomsserie av forkrommet stål. Opptjen 10% i form av bonuspoeng på. Du må være logget inn for å se profilen. Informasjon om ønskelisten. Gustavsberg G1- toalettpapirholder. Design med rette linjer og vinkler. Ingen synlige festeskruer. Vipp toalettrullholder kommer med en diskre åpne- og lukkemekanisme, og en fordypning holder toalettrullen på plass. Vipp - toalettpapirholder antall. Elegant, frittstående toalettpapirholder i sort matt. Bygger ut mm.


Kompletter gjerne med Tender kroker. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Bosign Magasin- og toalettpapirholder. Decor Walther Straight toalettpapirholder frittstående.


Toalettpapirholder

Fås i krom og børstet nikkel. Coram Nordic AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.