onsdag 23. mars 2016

Aladdin parafinlampe

Fikk nylig kjøpt en parafinlampe med aladdinbrenner billig, og starter med å. Uprepparert papprør fra biltema, ø150mm med 4mm vegger, er et godt emne. Kappes presist og fint med ei.


Vi jakter på ei parafinlampe av riktig type. Veke til parafinlampe. Det er vanlige 55w. De nye LED-pærene får 12v DC fra den nye biltema -trafoen. Julenisse, cm. Gir ikke samme kosen som en parafinlampe, men har samme funksjon. Sprer lyset på en helt. Djupe appelsinfargersom om verdens digreste parafinlampe skinner på. I taket heng ei gamal parafinlampe han har modernisert med lyspære. Parafinlampe for å ha i taket i baggasjerommet - Rattkule 23.


Biltema - varehuset for alle som liker (h)jul. Står ikke på WADAs. I dag får vi en rekke ulike parafinlamper, store og små, som kun er utstyrt. Stearinlys, lommelykt med batterier, parafinlampe - nettopp kjøpt en.


Innvendig belysning var én parafinlampe i hele vognenes brukstid. Ja selvfølgelig er en skikkelig parafinlampe med flytene parafin bedre. Jeg har en i boden som. Integrert forsterker.


Aladdin parafinlampe

En gammel parafinlampe og et lite serveringsbrett med broderi. Har malt mye på lerret. Ei parafinlampe gav litt meir lys, omlag watt. Dem varmer ganske bra, og er omtrent vedlikeholdsfrie.


Aladdin parafinlampe

Lurer på om biltema har dem, eller Clas Ohlson. Er det forskjell på parafinlampe og lampeolje-lampe? Image may contain. Eller er det noen.


Demonter dine Aladdin parafin lampe og inventar alle komponentene. Var en tid da jeg.


Aladdin parafinlampe

Må si flammeeffekt pæra fra clas ohlson passer perfekt inni lampa #lantern # parafinlykt #oldlamp #lanternlamp #clasohlson #clasohlsonnorge # biltema #freia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.