onsdag 23. mars 2016

Liberon bistrotlakk

For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Epifanes teaklakk. Hvis treverket er lakket og lakken er hel, kan man nøye seg med å stryke over med et.


Rengjør og restaurerer teak og andre harde treslag. Dette skjer uten skade på gelcoat, lakk, malte flater eller aluminium. Finn forhandler.

Rask en- komponent lakk system (halvblank) (Mahogany - Meranti - Teak - Iroco). I tillegg har vi lakket luka, sparklet gelcoatskader, polert båten, slipt teaken i cockpit og frest ut natene i cockpit, samt natet teaken.


Har teakbordet fått flekker av julefeiringen? Ikke fortvil - det er ganske enkelt å rette på. Reidar von Hirsch (hjem.no).


Vent så til sikaen har herdet, mattslip forsiktig etter behov og lakk deretter hele. Owatrol teakolje - den klassiske favoritten.


Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til.

Enkelte tresorter – teak, mahogny etc – inneholder oljer og må renses. En glatt og blank overflate kan gi dårlig vedheft og maling og lakk kan. Teakoljen herder inne i treverket og gir derfor lang levetid. Bruker man bare lakk ? Utvendig teak ville jeg ha beholdt ubehandlet eller oljet det med en god teakolje.


Mett så med Respect Teakolje eller Respect Teak Sealer. Båt og maritimt. UNDER VÅRENS VEDLIKEHOLD FØLGES PUNKT OG 3. LAKK TILSATT RESPECT MALEROLJE. Teak er et foretrukket treslag for bruk utendørs i båt på grunn av treverkets.


Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc. Lakken gir en vakker silkematt glans. Robust og slitesterk. Beregnet som toppstrøk over.


Få tresorter, med unntak av teak, iroko og red cedar, kan utsettes for. Saknar båt i Coronetregistret. Hvad er det for noget.

Slik ser rattet ut etter renskraping, beis og ti strøk lakk. Det är ju en blandning av teak och mahogny och jag antar att man ville att det skulle vara kontrastbildande. Ypperlig til båt og møbler. Tidligere malte overflater (maling, beis, lakk …).


Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Vi har også lakk for treverk både innen- og utendørs i båter. Renser, polerer og etterlater en tørr overflate. Interiørpolish for båt.


En enklere og raskere behandling enn ren teakolje og andre. Denne har en innredning av teak og teakfiner (tror jeg) som trenger en oppfriskning. Hempel- lakk som jeg trengte.


Første lag tynnes ut 50% med tynner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.