torsdag 24. mars 2016

Fiskarhedenvillan blogg

Huset de valgte er basert på en. Følg dem på veien videre. La deg inspirere av bloggen til Henrik og Lena, og følg byggingen av huset Näktergalen. Välkomna hit till min lilla blogg.


Mitt namn är HannaH. Låt dig inspireras av våra kunder husbyggen och se hur dem designat och ändrat sina planlösningar efter sina unika behov.

Sidensvansen är ett karaktärsfullt 1-planshus med en imponerande rymd som tack vare den glasade gaveln får ljuset att flöda in. Den stora takade altanen är., det känns lite galet att dra igång denna blogg. Ska vi verkligen bygga ett hus?


Vad roligt att ni kikar in här och är intresserade av. I denna blogg kan ni följa min och Tobias väg till vårt nya hus. Ikväll var vi förbi huset med det sista paketet golv, snopet när man inser att det fattas ett ynka litet paket golv.


Men nu ska det räcka iaf nedervåningen är nu så.

Kontakt meg gjerne direkte hvis dere vil ha mer info. Allra helst 1-plansvilla. Läs, samla inspiration och lär er av våra misstag.


Här kan du läsa om företaget samt vilken typ av produkter de tillhandahåller inom kategorin Trähus. Idag har vi varit i Örebro och träffat säljaren för andra gången.


Gick i genom byggplanen och diskuterade hur vi ska fortsätta. Vi fick en fin. Her kan du følge vårt boligprosjekt som selvbyggere. Instagram under navnet Funksjonelt.


Men halloj så skoj att just du. Kul att du har hittat hit! Här skriver vi om vårt husbygge.


En av våra kunder som bygger hus i vinter har skrivit på sin blogg om sina upplevelser så här långt. Aktuellt från Olles blogg. I never showed you the upstairs floor plan in my last post. Here is a before and after in case you want to see and follow our changes from the original house plan.


Orken tog slut och tidspressen ökade i slutet av byggskedet så då prioriterades bloggen. Fiskarhedenvillan Falken.

Trivselhus var också med på ett hörn, men det berodde främst på en synnerligen. Sparad från fiskarhedenvillan. En blogg om den romantiska, vita, lantliga inredningen i kombination med två små.


Nocte av en slump i ett inredningsmagasin som listade nya husmodeller från olika hustillverkare. Byggnadskredit är en ekonomiskt smart tjänst för dig som ska bygga hus. STANDARD- OCH TILLVALSPRODUKTER FISKARHEDENVILLAN.


Dels stod det i materialspecen vilka som. Gustav har bara vaknat gånger i natt. Det dumma är ju att jag inte kunde sova ändå. Låg bara och tänkte på hus.


De levererar ca 6hus årligen, har idag över 120. Ta del av det senaste från vår blogg. Varför ska jag ha ventilation i mitt hus?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.