torsdag 24. mars 2016

Lagre bil over vinteren

Skal du vinterlagre din bil ? Mange kjøretøy settes bort før vinteren. Men å bare parkere den kan føre til problemer. Bengt Angséus er. For dager siden — Dersom du ikke har egen garasje og må lagre bilen på felleslager, er du.


Dersom du har mulighet for oppstart av bilen i løpet av vinteren. Hvis man ikke har anledning til å lagre en bil inne er det mange som tar en presenning over bilen. Noen som har erfaring med å lagre biler utendørs over en vinter.


Lotusen bo ute over vinteren, riktignok er. Det som da skjer. Eller tåler det å stå ute,ubrukt en hel kald vinter ? Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Har en bil som skal settes bort for vinteren.


Ikke ha presenning eller noe over bilen. Er det noe dere. Slik lagrer du bobilen trygt for vinteren. Vinterkulde og fukt kan. Les også: Ny app gir oversikt over gratis bobilovernatting. Tøm bilen for mat. Jeg er imidlertid litt usikker på hva som er beste måte å lagre bilen på. Hva er det mest idéele måten å lagre en bil på? Sett den på bukker, noen dekk klarer å stå vinteren over ved å stå slik, mens andre blir som.


Vi anbefaler ikke å legge presenning over bilen om den må stå ute, da maljene på. Her finner du priser for trygg vinterlagring av bil, båt, bobil, campingvogn, MC eller hva du måtte ønske. Klikk på ikonene under for å se prisene vi tar for. Sørg for at batteriet oppbevares kjølig, men frostfritt.


Lagre bil over vinteren

Jo svalere batteriet lagres. Viktig å tømme bobilen for vann før den settes bort for vinteren. Slurv kan bli svært. Om du har god plass kan du gjerne lagre puter og madrasser innendørs.


Lagre bil over vinteren

Gå over gummilister på vinduer, dører og luker og smør disse. Saken er ganske enkelt den at jeg har noen gamle biler jeg bare bruker på sommeren, og i dag fikk jeg endelig somla meg til å sette de bort for vinteren.


Lagre bil over vinteren

Etter at bilen er parkert på sin plass, er det lurt å ta ut batteriet og lagre det et. Audi bilblogg bilder bilnyheter Biltest BMW Concept coupe crossover. Vi har litt forskjellige muligheter for lagring. Enten det bare er over vinteren, eller du trenger en permanent plass.


For deg som trenger å sette bort bobil, veteranbil, entusiastbil, mc, båt og lignende over vinteren. Bobilhotell og vinterlagring.


Fri tilgang med mulighet for å rygge bil inn portåpning hvor du har egen kodenøkkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.