torsdag 16. juni 2016

Canicom dressurhalsbånd

Canicom dressurhalsbånd

Rundsyd sterkt dressur helstrup halsbånd. Til trening og utstilling. Finens i stre - 80cm. Halsbånd i helstrup. Laget av rundsydd lær i hvit. Dette halsbåndet sliter minimalt på pelsen. Størreler: - cm. Har selv helstrup i kjetting på min egen, av flere grunner. Den fester jeg vanligvis som vanlig halsbånd, og i enkelte situasjoner som strup. Kan lages i helstrup, halvstrup, klipsbånd og alt-i-ett bånd. Kjettinghalsbån vridd lenke Kjetting helstrup halsbånd til hund.


Dressurhalsbånd i 6mm webb med refleks. Når du skal velge halsbånd til din hund så er det verdt å tenke på at hunden skal bære sitt halsbånd hver eneste dag. Hund - Hundehalsbånd.


Canicom dressurhalsbånd

Du sparer - NOK (0%). Vanlig halsbånd. Fordi halsbåndet bare er til pynt når vi først bruker det. Det finnes så mye rart man kan få kjøpt, det er vanlige halsbånd, halvstrup, helstrup, Y-sele, tursele, trekksele, og slik fortsetter listen.


Har ikke tenkt til å ta for. På lager: stk. PrisNOK16inkl. Flettet i flatflette. Lager halsbånd i mange varianter. Bare å spørre om det er noe du lurer på. Helstrup, halvstrup, klips og kjetting. Må ikke forveksles med helstrup halsbånd. Vi har vanlige, rundsydde halsbånd i lær, halvstrup, helstrup og klipshalsbånd. Trine dressurhalsbån helstrup m. Et stort utvalg halvstrup og helstrup fra solide merkevarer som Nonstop-Dogwear, Hunter og Ala. Passer bra til dressur trening.


Canicom dressurhalsbånd

For de som driver med utstilling eller bare vil «jåle» hunden litt kan et tynt og langt kjettinhalsbånd som henger løst på hunden, fremheve hundens frontparti og rett. Sprenger kjettinghalsbånd 2mm Rustfri. Browse Wishlist. Disse halsbåndene som er laget av metall, har en rekke pigger.


Disse piggene setter seg fast i halsen til hunden. Snake Chain «sølv» ex. De få gangene jeg bruker halsbånd så bruker jeg halvstrup. Velg alternativ.


Og hvis du med " strupbånd" mener helstrup så gjør det bare saken enda verre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.