torsdag 16. juni 2016

Fototapet kjøkken

Har du lyst til å krydre kjøkkenveggene? Ta en titt på vårt brede utvalg av tapeter for kjøkken - for alle smaksløker! Gratis hjemlevering.


Et mønstret fototapet til gangen, et strukturtapet til stuen eller et fargesprakende motiv til barnerommet. Med våre fototapeter kan du gi rommet en helt. Det oppnår du med tapet. Med kjøkkentapet kan du gjøre rommet majestetisk eller moderne.


FOTOTAPET TULIPANER 4X CM. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Kjøp på nett eller i butikk. Velg blant hundrevis av motiv.


Fototapet kjøkken

Du kan søke etter et fototapet på. Lys murstein tapet. Våre baderom- og kjøkken tapeter selges per rull.


Vi tilbyr produkter fra merkevarene Atlantis, Storeys og Borge som begge vektlegger høy kvalitet for en rimelig. Her kan du, for eksempel, se et kjøkken bli tapetsert med Stig Lindberg-tapetet Berså.



Nedenfor finner du inspirasjon til alt fra koselig kjøkkenharmoni med tapet. En enkel og rimelig måte å modernisere kjøkkenet ditt på er å bytte ut dine gamle kjøkkenfliser med en frisk tapet dekket med en lekker glassflate. Kjøkkenfornying på rull.


En rull tapet koster noen. Ta et tapet, rull det ut og få nytt kjøkken på rekordtid. Maycott Wallpaper, Sanderson fra Intag. Tapet over kjøkkenbenken.


Siden det faktisk er så mange som har kjøkkenplaner i vår, er det et høyt aktuelt tema. Forny kjøkkenet med kjøkkentapet. Og det er ingen grunn til ikke å bruke tapet på kjøkkenet.


Ulike tapet er papir, vinyltapet, tekstil, Easy up tapet (Fiber) og veggfornyer. Vær best forberedt når du skal ut å kjøpe ny tapet. Her får du de beste tipsene til innkjøp.


Dekor har aldri vært så enkelt! I dette kjøkkenet er det valgt kompositt på benk og vegg. Her kombineres mosaikkfliser over platetoppen med tapet på resten av veggen. Foto: Huseby kjøkken.


Fototapet kjøkken

Skap en personlig og helt unik tapet ved bruk av egne bilder, motiver og tekst. Vis filtere Skjul filtere. Veggplate til kjøkkenet. Dristig på kjøkkenveggen: Mr Perswall fototapet.


Hva med å ha en dekorasjonsvegg med lekker tapet i stua? Vi har et stort utvalg av ulike tapeter – og selvfølgelig alt annet du trenger for å tapetsere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.