mandag 18. juli 2016

Flettet kurv stor

Chic Antique Vire Gammel Eske med Lokk Antique Bronse. Ib Laursen Glassboks med Stanset Mønster i Lokk Messing. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! SmartStore Classick er en gjennomsiktig oppbevaringsboks med lokk, tilgjengelig i flere størrelser, fra små plastbokser til store.


Siden boksene er gjennomsiktige. Dimensjoner: Lengde: cm.

Dekorativ oppbevaringsboks med lokk, i eik. Praktisk lokk som kan snurres på, bruk den til forskjellige fingersalt, krydder eller småting på kontorpulten! Små bokser med hurtiglås. Legg i handlekurven.


Lokk til firkantet boks 7-6l L2B2mm. Clip‑fresh små matbokser med lokk ‑ pakning. Clip fresh leverer her et sett med praktiske bokser. Vis resultater(97). Produkter Filtrer og sorter.

KAN KJØPES PÅ NETT. Nero Oppbevaringspall - Nero Oppbevaringspall Sort velurtekstil Avtagbart lokk. Lav oppbevaringseske med lokk. Glitrende oppbevaringskurv.


Med en finerkasse med lokk er det enkelt å holde orden i ethvert hobbyrom. Finn den kassen du ser etter i vårt. Boks (med lokk ) 30x20x1cm. Nomess clear boks med lokk - middels - Nomess Copenhagen.


På denne siden finner du et stort utvalgt oppbevaringsløsninger for små - og mellomstore ting. Vi har oppbevaringsbokser, kurver, esker, poser og magasinholdere. Perfekt til oppbevaring av smykker og perler, samlet på ett sted. Kilner skrulokk Ømetall 6stk.


Plastboks med lokk følger. Hos Maxbo finner du større og mindre bokser og esker til oppbevaring. Kjøp oppbevaringsprodukter på. Aluminium lokk for aluminium form i papp.


Innsats for små bokser sort smart store. See more of Re-hjelpa Gjenbruk og Hjertevarme.

Create New Account. Sett med 2bokser som kan settes i hverandre. Boksene har lokk og er produsert i 3mm sort plexiglass. Kan også brukes som små podier.


Vær oppmerksom på at små bulker på et lite antall bokser kan oppstå under frakt. De tomme boksene er ganske skjøre, og du bør ta med dette i beregningen. Aida er en boks med lokk med et håndapplikert gullmotiv fra Bjørn Wiinblads sprudlende verden. Den gir hjemmet ditt en kunstnerlig og kreativ touch på.


Bokser, spann og små esker for smart oppbevaring i hjemmet. Gratis frakt over 20. House Doctor - Oppbevaring med lokk Linna. Lokk for transportkasse TK6og TK621.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.