fredag 15. juli 2016

Lady maling fargekart

Lady maling fargekart

Jotun ColourDesign. Vi er inne i en tid hvor mange av oss reflekterer over livsstilsendringer som. Vi feirer det nye tiåret med å. Se de nye fargene i fargekartet. Høstens vakreste fargenyheter.


Fargekartet kan du bestille her. Hver og én av fargene har tydelig karakter og de skaper helt unike atmosfærer. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere. Flere av de nye fargene har opprinnelse i gamle farger, men er videreutviklet og fått nytt liv.


Her ser vi tydelig den sømløse stilen med tak, lister og vegger i samme farge. Vårt nye fargekart handler om å glede seg over endring. TIL FARGENE I DETTE FARGEKARTET.


Lady maling fargekart

De har kalt denne fargen for Wisdom. De definerer den som en farge som passer utmerket i rom for konsentrasjon eller gode samtaler.


Blått er en kald og behagelig farge, men for at et blått rom ikke skal føles for kjølig kan det være fint å blande inn andre elementer i varmere farger. En brent oransje tone som skaper et lunt interiør. La deg inspirere av unike, vakre farger - og gode maleråd!


God smak fortjener det beste! NYTT FARGEKART FRA JOTUN! I VÅRE BUTIKKER. En av de enkleste måtene å fargesette på, er å benytte kulørtonelike farger. Hvordan velge farge og. LADY BALANCE FARGEKART. Vi har fått et nytt fargekart for maling. Veggene får en velfortjent rolle i rommet, og resultatet er både matt. Klare farger kommer – snart. Med dette fargekartet finner du effektfulle men balanserte nyanser til dine. Spesialvask før maling spray liter.


Lady maling fargekart

Malingleverandøren Nordjsjö leker seg med rennende maling i blant annet lilla og. Men fargen er god og vil skape en frisk og. Jeg elsker hvor fin og matt den.


En miks av gammelt og nytt skaper et levende. Sens fargekart, oppslag. Lady Wonderwall. Våre vakreste farger. Her er det bare å velge og vrake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.