fredag 24. februar 2017

Interiør 2016 kjøkken

Flisene på veggen bak kjøkkenbenken er ett av mange grep som bidrar til. Plassbygget kjøkken med benkeplate i marmor gir en subtil luksusfølelse. Tekst: Eva Alnes Holte.


Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene. Verden er ferdige med hvite, blanke og lyse kjøkken.

Bilderesultat for oslo kjøkken tall. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet.


LADY Supreme Finish, – vår beste maling for detaljer i. Har du planer om å pusse opp kjøkkenet ? Kjøkkenet er spraylakkert i fargen Matrix fra Jotun Lady. Går gjene hele veien fra kjøkken til stue i lange seksjoner. Her er farger som er aktuelle nå, og som kommer. Voila, nytt kjøkken på 1-2-3!


Eller to måneder… Benkeplate “Ekbacken” fra IKEA ca 2kroner per lengdemeter.

Gulv “italian marble” fra Coop Bygg ca 3kr. Med våre kjøkkenmoduler er det bare fantasien som setter grenser. Sett sammen ditt drømmekjøkken kombinert med møbler.


Se hvordan to kjente interiørstylister velger å innrede kjøkkenet sitt. Bli med hjem til Tahani Aiesh. Camilla Harbu Bielecki. Hjemme på kjøkkent hos interiørstylist Tahani Aiesh.


For å knytte de to rommene sammen ble det bygd skap fra gulv til tak i samme stil som på kjøkkenet. Innredningen er tegnet av interiørarkitekt Mie Grevstad.


Nytt hyttekjøkken ? Da var det tid for å vise litt kjøkken inspirasjon igjen, her har det skjedd en liten makeover siden sist - og det er jo. Salg av kjøkken, stort utvalg av modeller og design i alle prisklasser.


En kobberfarget køkkenvifte er en detalj som har stått høyt på ønskelista i valg av vårt kjøkken. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Interiør, Kjøkken. Besøk et varehus eller våre.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Gjør det selv-tips.

Image may contain. I dag jobbet vi hjemme på gården, hvor vi har fotografert vårt nyoppussede kjøkken. Port med forbehold om endringer. GJENNOMGANG til Hall 2. Vi er så heldige.


Stikkord: Kjøkkenverket. Da anbefaler vi deg å ta en tur innom vår avdeling Kjøkkenverket som ligger på 3. Lives kjøkkenfavoritter. Jeg bor i en klassisk bygårdsleilighet på Frogner. Takene har stukkatur og.


Lurer du på noe om interiøret mitt er det stor sjanse for å finne svaret her. Og både betonggulv, kjøkkenbelysning og veggfarger er med. Hvor er hyllen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.