onsdag 7. november 2018

Luftelukeventil

Luftelukeventil

Leveres og selges av de fleste vindusprodusenter. LUFTELUKEVENTIL. Et typisk eksempel er bygninger der man har utvendig svalganger. Svalgangene er også. Luftelukeventil. I vegger med brannklassifiseringskrav (branncellebegrensende konstruksjoner). Securos miniventil er en ventil utviklet av. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Jeg har prøvd å finne disse luftelukene i flere båtbutikker og kontaktet Marex uten hell. BP som vet noe om disse? FB Takfotventil. Vår Produktportefølje.


Luftelukeventil

Hulromsventiler, overstrømsventiler, takfotventiler, luftelukeventiler, miniventiler. GENERELT: Alle åpningsvindu er utadslående. Et patentert sett av metallelementer hindrer gjennomtrenging.


Luftelukeventil

For lufting i fasader med brannkrav eks. Brannsikker lufting av loft og tak. Overstrømsventil. Til gjennomføringer i. God ventilasjon er viktig for helse og trivsel, og Obs BYGG har det du trenger for en balansert ventilasjon.


Se utvalget her. Brosjyremateriellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.