onsdag 7. november 2018

Reparere hull i bunnpanne

Jeg lagde et fint 3xCM langt tappehull i bunnpanna på en Citroen CX. Hull i bunnpannen. Er det et lite hull eller sprekk med liten utstrekning kan det også funke å bore et lite hull og skru inn en skrue med pakning.


Muligheter for midlertidig reparasjon ? Det vil jo være oljete rundt lekkasjestedet. Tappe av olje først kan være en.

Fikk en liten sprekk (1cm) i bunnpanna, der med drenpluggen, har skrudd den. Hei, har slått en sprekk i bunnpanna mi, muligheter for sveising! Hei monterte nettopp en Mercruiser D-tronc 300hk i båten.


Etter noen turer så viser det seg at der er en liten olje lekkasje i bunnpannen i hjørne. Ble passe knust, men har en annen som bare har en ca 10cm lang sprekk, hvorav ca 3cm av.


Men du må ikke finne på å starte den før bunnpannen er fikset og det er olje. I utgangspunktet oljen inne i pan beveger seg rundt som bilen beveger seg, og hvis det er hull eller sprekker i pannen oljen skal lekke ut.


Dessuten kunne.

Klarte å kjøre sprekk i bunnpanna på bilen i kveld:mad: Sprekken er på ca. I oljepannen finnes det olje for motoren. Den ligger på veivhus blokken nederst i motoren.


Avhengig av typ kan en panne inneholde fra til liter olje. Bunnpanne til FIAT og mange fler ❗ Enormt utvalg av Oljepanne bildeler til din. Bunnpanne med oljeplugg, med tetningsring, uten hull for oljenivåmåler, uten. Ok, da er bunnpanna ute.


Den lokale sveisern er klar til å lappe hullet, var flere lag med gammal guffe over hjørnet der. Politiet i Sør-Øst fikk i 14. Var forresten en.


En annen vanlig årsak til oljelekkasje er et hull i bunnpannen. En skarp stein i riktig vinkel vil punktere et hull i bunnpannen. Reparere et hull i en bunnpanne bør bare være en midlertidig løsning.


GJENNOMRUSTET: Flere steder har det rustet hull tvers igjennom. VAICO Tetning, bunnpanne med skruer, med tetningsring, med hull for.


Plastic Padding kjemisk tre For reparasjon av mindre skader og hull i trematerialer. Enkel å forme, skjære i.

Legg i handlekurv. Glassfibersparkel. Har du fått ødelagt gjengene i bunnpannen kan du med dette settet lett reparere skaden uten å måtte. Lastet opp av Bildeler.


Inkludert glatte overflater som hardplast og glass. Du åpner den lille pakken og har ca minutter på å forme, tette og fikse det du har foran deg. Har mistanke om at lekasje skjer i forbindelse med skru hull.


Kansje gjengeteip på alle skruer også. Hva med riktig moment på skruene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.