mandag 17. desember 2018

Takmaling utendørs

Slik lykkes du best med takmaling. Når du skal male store. Men når det gjelder taket, er det fremdeles hvitt som går igjen de aller fleste steder.


Tiden er inne for å prøve noe nytt, og ta det et steg videre. Mange synes at det å male taket selv er en anstrengende jobb og ønsker derfor. Gode tips og produktene. Male taket er enkelt, hvis du bare vet hvordan.


Riktig verktøy er halve jobben, sies det, og det gjelder også når man skal male inne ! Vi har malere klare for oppdrag i Drammen, så ønsker ønsker du å male ditt tak innvendig og bor i Drammen er det bare å ta kontakt for et godt tilbud. Til taket anbefaler vi en maling som er noe mattere enn halvblank. Normalen her er å bruke matt maling i taket. Dette for å hindre gjenskinn av lyset fra malingen i. Og det andre er at været ute har betydning for når du bør male inne.


Takmaling utendørs

Per Myhre anbefaler å male innvendige tak på fuktige dager. Du kan gjerne male litt inn på taket. Etterpå fortsetter du å male listene og rulle videre. Uansett hva som skal males, begynner arbeidet alltid med en grundig rengjøring av flatene.


Paneltak er ikke noe unntak! Vask før maling er. Velg riktig maling. MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene rullepenselen. Så er jo flekker over alt nå. Skal du male både vegg og tak i et rom, må du alltid starte med taket. Etter taket males veggene, mens innendørs treverk som lister, paneler og karmer males til. Hvordan maler du tak og taklister? Hva er riktig maling til taket? Finn tips til hvordan du går frem når du skal male taket innendørs.


Takmaling utendørs

En hvitmalt himling vil «løfte» taket og visuelt gi inntrykk av at rommet er større. I rom med stor takhøyde kan du skape en lunere følelse ved å bruke. Det er lettere å se. Se hvordan det kan gjøres her.


Takmaling utendørs

Dette passer egentlig nesten alltid og i alle rom. Før du begynner å male taket. Spesielt i de lysere nyansene, da er. Tyrilin panelhvit skal ifølge produsenten være perfekt til tak.


Mal også overgangen mot tak og vegg, og overgangen mot den neste veggen. Bruk en pensel først, og gå deretter over med en mindre malerulle. Deretter kan du. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt panel i tak.


Bruk riktig rull og ha rikelig med maling på rullen. Ikke jobb for lenge med tom rulle, dypp rullen derfor ofte. Brul malerullebøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.