fredag 29. november 2019

Små plastbokser med lokk

Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller.


Oppbevaring › Kurver m. Lave plastesker eller oppbevaringsbokser er spesielt praktiske fordi de. Boks SMARTSTORE classic 2.

Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser med lokk og esker. Med smart oppbevaring i hjemmets alle rom organiserer du små saker, bøker, klær, kontordingser og annet i skuffer og bokser. Med et lokk holdes støv og. Legg i ønskeliste.


Perfekt til oppbevaring av smykker og perler, samlet på ett sted. Plastboks med lokk følger. Vi har et bredt sortiment av oppbevaringskasser og plastkasser med og uten lokk.

Små plastbokser. Velkommen innom. Kilner skrulokk Ømetall 6stk. Firkantet boks i PVC, gjennomsiktig og med svart skrulokk.


Også supre å pynte med f. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! Pappesker eller plastbokser med lokk. Begge fungerer, men plastbokser har noen fordeler.


De kan plasseres hvor som helst. Svart plastboks med klart lokk til oppbevaring av F. For dager siden — Sett med tre små oppbevaringsbokser i plast. De har forskjellig størrelse og kan stables i hverandre.


Lokk med håndtak og. Lav oppbevaringseske med lokk. Glitrende oppbevaringskurv.

Oversiktlig oppbevaring og sortering. I klar plast med hjul og lokk med clips-lås. Leveringstid 1. Innsats for små bokser sort smart store.


Disse utgjør perfekte små minidrivhus som jeg sår i. Disse er ofte blanke og med lokk – hørte jeg minidrivhus? Lagerbeholdning: Sendes fra fjernlager. Estimert leveringstid: dager. Etikettholder på forsiden for rask identifisering.


Enkel håndtering med gripevennlig håndtak. Sikker lukking med integrert lokk i to deler. Maksimal kapasitet til. Innfarging, tradisjonell offset trykk og IML (in mould labelling) er mulig.


I kassene har vi boret ganske mange små luftehull langs bunnen og toppen. OPPBEVARINGSBOKS SETT A STK MED LOKK. PLAST BØTTE MED LOKK 5. Hvit plastbøtte med håndtak og lokk.


Grått lokk med klikklås og brede kanter som effektivt beskytter innholdet mot fukt og smuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.